Over ons

Over ons

De naam All4Fun is niet voor niets gekozen: gezelligheid staat bij ons voorop. Maar dat betekent niet dat we niet serieus repeteren. Ons koor bestaat volledig uit vrouwen.

Historie

All4Fun is officieel begonnen in januari 2011 als onderdeel van Stichting Jeugdwerk Rozenoord. Een jaar eerder was hier onder leiding van dirigente Imke Hoevenaars een koor gestart voor de jeugd, de For Teen Poppers. Verschillende moeders van de jeugdleden werden zo enthousiast, dat zij onder leiding van dezelfde dirigent dit koor hebben opgericht. Sinds 1 januari 2019 is All4Fun een zelfstandige vereniging met een eigen bestuur.

Dirigent

In maart 2015 heeft Imke Hoevenaars de leiding van het koor overgedragen aan Juliette Reuzer. Sinds begin 2016 is haar zus Stephanie Reuzer onze dirigente. Samen met haar werken we aan nieuwe nummers. Zij begeleidt ons ook op piano.

Repertoire

Ons repertoire loopt uiteen van musical tot pop en van Nederlandstalig tot swing, van muziek uit de jaren ’70 tot hits van nu. Momenteel hebben we zo’n 30 nummers in ons repertoire plus zo’n 15 kerstnummers. We breiden ons repertoire continu uit. We zingen de nummers vrijwel altijd meerstemmig. De circa 35 leden zijn hiertoe onderverdeeld in sopranen, mezzo-sopranen, mezzo-alten en alten.

Repetitie

Na jarenlang te hebben gerepeteerd op vrijdagavond in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, zijn we sinds onze zelfstandigheid verhuisd, zowel van dag als van locatie. We repeteren wekelijks op woensdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in Theaterwerkplaats Novalis, Industrieweg 9c in Vught. Het seizoen loopt gelijk met de schoolvakanties, van september tot juni.

Optredens

All4Fun geeft optredens op aanvraag. Zo waren we een aantal jaar te zien en te horen op de kerstmarkt van Cello en hebben we twee keer meegedaan aan de Ouverturelure (opening Carnaval), beide in Vught. Aan het eind van het koorjaar werken we tijdens de repetities toe naar een seizoensafsluiting. In 2016 en 2017 vond deze plaats in De Gereghthof in Vught. In 2018 en 2019 zongen we voor een volle zaal bij Novalis in Vught. Na drie jaar nauwelijks optredens vanwege de coronacrisis, hebben we in 2023 met een groots jubileumconcert ons 12,5 jarig bestaan gevierd. Op naar de 25!

> Bekijk de agenda

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om mee te zingen of wil je dat wij een keer komen optreden? Leuk! We horen graag van je!

>Neem contact met ons op

> Word vriend van ons koor