All4Fun wordt zelfstandige vereniging

All4Fun wordt zelfstandige vereniging

Op de allereerste ledenvergadering van All4Fun op vrijdag 14 december hebben de koorleden unaniem het besluit genomen om een zelfstandige vereniging te worden. Na acht jaar onder de hoede van Stichting Jeugdwerk Rozenoord staat het koor per 1 januari 2019 officieel op eigen benen.

Bestuur

Erica de Rooij is gekozen als voorzitter van de nieuwe vereniging All4Fun. Edith Stuijfzand is benoemd tot secretaris en Ria van Prooijen is penningmeester. Verder nemen Bea Rombouts, Joyce Vugts en Yvonne Weijns plaats in het algemeen bestuur.

> Maak kennis met de bestuursleden

Novalis

Aanleiding voor de zelfstandigheid van All4Fun is het optreden in Theaterwerkplaats Novalis, op vrijdag 29 juni. De dames van het koor waarderen deze ruimte zeer en wilden hier ook graag gaan repeteren. Met de zelfstandigheid wordt dit mogelijk en verlaat het koor Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg als repetitieruimte. Bovendien kan Stichting Jeugdwerk Rozenoord zich nu richten op haar doelgroep: de basisschooljeugd van Vught.

Stichting Jeugdwerk Rozenoord

All4Fun is Stichting Jeugdwerk Rozenoord dankbaar voor de kans die het koor heeft gekregen. We zijn gegroeid tot een volwaardig koor met optredens in de regio en nu dus een zelfstandige vereniging.

Reacties zijn gesloten.