Lenteconcert 2019

Lenteconcert 2019

Groot nieuws: binnenkort is het alweer tijd voor het jaarlijkse seizoensconcert van All4Fun. Dit jaar geven we een Lenteconcert, en wel op vrijdag 24 mei bij Theaterwerkplaats Novalis.

Programma

Op het programma staan een aantal oude bekende, maar ook splinternieuwe nummers, die pas dit jaar zijn ingestudeerd. Zo proberen we ieder jaar weer een gevarieerd optreden neer te zetten. Van een meezinger als ‘Leef’ tot het zwoele ‘Havana’. En van ‘Hosanna’ tot ‘Another Love’.

Gasten

Noah van Mourik
Noah van Mourik

We zijn er trots op dat we dit jaar ook een aantal speciale gasten kunnen verwelkomen. Zo zullen de theatermakers van Novalis een aantal nummers opluisteren. En de 11-jarige Noah van Mourik zingt zelfs een solo, met ondersteuning van All4Fun.

Gratis toegang

De toegang voor het Lenteconcert is wederom gratis. Wel staan er collectebussen bij de ingang voor een vrijwillige bijdrage. Die komt geheel ten goede aan het koor, voor arrangementen en om bijvoorbeeld een keer een pianist in te huren.

Kom naar het Lenteconcert

Het Lenteconcert van All4Fun vindt op vrijdag 24 mei plaats bij Theaterwerkplaats Novalis, Industrieweg 9c in Vught. We beginnen om 20.00 uur. We heten u graag van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.