Start seizoen 2021-2022: we mogen weer!

Start seizoen 2021-2022: we mogen weer!

Het is even stil geweest rond All4Fun en dat heeft natuurlijk alles te maken met het c-woord. Gelukkig zijn de beperkingen nu zo ver opgeheven, dat ook wij weer van start kunnen met repeteren. Op woensdag 15 september beginnen we vol goede moed aan het koorseizoen 2021-2022. We staan te trappelen!

Gezelligheid

All4Fun is dus weer terug van eigenlijk nooit weggeweest. Want zingen hebben we dan vooral onder de douche gedaan, de verbinding tussen de koorleden is geen moment verbroken. Op de groepsapp wisten we elkaar continu te vinden en we hebben elkaar zelfs al een paar keer fysiek ontmoet. We zijn (de hele omgeving van) Vught rondgefietst in een gezellige puzzeltocht en hebben samen geluncht.

Zingen

We zijn bovenal blij dat we nu ook weer mogen zingen! Waar we het seizoen 2019-2020 vervroegd moesten sluiten en 2020-2021 amper kon beginnen en na drie repetities alweer werd afgebroken, hebben we nu goede hoop dat we weer een volledig seizoen kunnen draaien. Woensdag 15 september om 19.30 uur verzamelen de dames van All4Fun zich weer bij Novalis om onder leiding van dirigente Stephanie te repeteren.

Wil jij ook een keer komen kijken? Kijk dan op onze contactpagina.


Reageren is niet mogelijk.